Kommunális járművek értékesítése, gyártása, javítása.

Variopress

Legyen szó akár háztartási, szerves, kisüzemi vagy nagyipari hulladékokról, akár olyan terjedelmes szemetekről, mint a papír, karton, fém dobozok, műanyagok, vagy más hasznosítható hulladék anyagok – a VARIOPRESS-szel minden esetben biztosítva van a munkához a megbízható, gazdaságos, univerzális gépkocsi.
A VARIOPRESS új koncepciójával sikerült a szemétgyűjtő járműre vonatkozó modern követelményeknek megfelelni, és a maximális hulladékmennyiséget a minimális járműméretekkel egyesíteni.
A VARIOPRESS felszerelhető olyan kombinált ürítő berendezéssel, mely az összes szabványos hulladéktartály (80 – 1100 liter) ürítésére, melyek lehetnek karos MUT- vagy ZOELLER rendszerűek valamint egy nagykonténer ürítő berendezéssel (választhatóan két emelőkar segítségével, vagy kötélcsörlővel), mellyel ideálisan lehet kiüríteni a szabványos nagykonténereket, valamint az 5 m3-es, 7 m3-es ÖNORM tartályokat, a magyar 4,2 m3-es és 6 m3-es tartályokat is.
A VARIOPRESS felépítmények rendelhetők 5m3-24m3 méretekben, a mérettől függően 2-3 tengelyes alvázakra szerelve.
A VARIOPRESS felépítmények alapesetben tolatókamerával, és fellépő védelemmel vannak szerelve.
A VARIOPRESS felépítmény felszerelhető további az alsó ürítésű szelektív hulladékgyűjtő edények ürítésére szolgáló daruval, valamint integrált edényzetmosó kiegészítő berendezéssel.
Opcionálisan kérhető központi zsírzó egységgel, edényzet mérő és azonosító rendszerrel.

Rólunk

Cégünk 1991-óta tevékenykedik Magyarországon. Anyavállalatunk az osztrák M-U-T Stockerau cég. Kommunális járművek értékesítésével, gyártásával, javításával, alkatrészellátásával foglalkozunk.

Elérhetőség


Nagyobb térkép...

Cím: H-2851 Környe Iparcentrum 3.
Lev.cím: H-2851 Környe Pf. 24.
Telefon: 34/573-300; Fax: 34/573-310

Gépgaléria